Roxanna, mamma älskar dig! <3Det finns så mycket jag vill säga men det går inte att beskriva med ord.

En sak är hur mycket jag älskar Roxanna. Det går verkligen inte att beskriva med ord jag försöker och försöker och det känns som ordet älskar inte räcker till, finns det något ord som är starkare än ordet älskar? Vi hade en övning idag på Communicare och en av frågorna var "Vad värderar du högst i ditt liv?" mitt svar blev kort men det säger så mycket ni kan nog lista ut vad jag svarade men jag säger det iallafall det blev -Roxanna.

Hon får mig glad för småsaker, tillexempel när hon kommer fram och lägger huvudet på sne och ler med hela ansiktet, när hon kommer fram och ger ens världens bamsekram eller när hon kommer fram och tar en i handen och man ska följa med eller varför inte när hon kommer fram och ska pussas med vidöppen mun.

Jag älskar inte allt hon gör, men jag älskar det mesta.

Att vara småbarnsförälder är inte en dans på rosor som många kan tro, utan det är hårt arbete från morgon till kväll. Men det är väldigt givande och det är värt varenda liten sekund.

18 juni 2010

Tyvärr så har jag inte skrivit så mycket den senaste månaden, men jag kan lova att de här veckorna som har gått har varit ganska turbulenta.

Roxanna har åkt in och ut på akuten IGEN! Hon har hunnit åka ambulans två gånger en gång för att hon fick feberkramper och en gång pågrund utav att hon hade fått vätske och kaloribrist. När hon hade vätske-kaloribrist så var hon helt slut, hon sov hela tiden, pratade inte, skrattade/log inte, stod inte upp, kröp inte. Jag hade kontakt med vårdcentralen hela tiden och när vi fick komma ner så ringde de efter en ambulans och färden fortsatte till USÖ.

När vi kom in till USÖ så satte de in en infart på henne, det gick bra efter ett misslyckande där ett blodkärl i hennes höger arm spräcktes och mamma svimmade :(.

Hennes pappa har haft henne en hel dag och den gick bättre än vad jag hade trott vilket är väldigt postivit. Roxanna verkade helnöjd och pratar VÄLDIGT mycket om sin pappa.

Hon har även lärt sig en hel del nya saker.
Byta kissblöja - Tar av sig blöjan, hämtar ny och sätter på sig.
Nya ord - Motohyttel (motorcykel), gupappa (gudfar), hunlli(hungrig), tött(trött), omma(blomma), aggabi (raggarbil), tötti (törstig), isk (fisk) vonni (Veronica), Jojjefi (Josefine), ony(tony), mahlin, ilen (bilen), oli (rolig), ulli (gullig) ölja (blöja), mee (mer), plååte (plåster)
Nya "meningar/fraser" - ALDDI LIVEE

Det går så himlans fort, hon springer som jag vet inte vad och vet ni? Hon har fått sitt allra första skrapsår på knät :'] Men det tillhör sommaren :)

Jag ska försöka att uppdatera bloggen lite bättre, men det är så fint väder ute, inte så att man sitter inne vid datorn hela dagarna :).

Lägger in lite nya bilder på Roxanna också men klicka på de för större format :)