25januari 2010

Ja, då har ännu en vecka gått utav livet.

Förra veckan så var det första dagen på praktiken, vilket kan beskrivas som roligt och virrigt.

Min handledare var helt jävla underbar, Emelie, Maria och resten på Floristen Mia tack för en helt fantastik första dag. Jag fick snitta blommor, putsa fönster och prata med en homosexuell i några timmar, sedan så städade jag och Emelie på kontoret/fikarummet/arbetsrummet. (:

Sen så har jag en liten busfia hemma hon har fått för sig att vi inte ska byta bajsblöjor utan hon springer och gömmer sig på alla  möjliga ställen, idag var det under vardagsrums bordet. Sedan så har busfian 2tänder nere och 4tänder uppe i munnen nu, det har gått fort sen hon fick sin första tand.

Sen vill jag passa på att tacka Isabelle och framför allt Kajsa för en underbar fredag.

Jag vet att båda har det jobbigt och jag vill att ni båda ska veta att så länge jag andas kommer jag att kämpa för att ni ska ha det så bra som möjligt. Ni betyder verkligen allt för mig flickor. Det är eran och Roxannas förtjänst att jag mår så pass bra som jag gör idag och att jag är så stark som jag är idag. Jag älskar er!

Nej, nu väntar badet och ett samtal till min värmländska kompis Andreas! =D

13 januari 2010

Dagen började klockan 6 när klockan ringde för att jag skulle väcka min mor som skulle iväg till sin buss som gick 07.05 men jag orkade inte gå ner så jag ringde ner och väckte henne sen så somnade jag om. Klockan fem i sju så ringde mamma och sa att det var dags att gå upp eftersom jag skulle gå med Caroliné och Roxanna till dagis samt skola.

Jag har fortfarande feber så jag sket i praktiken och var hemma istället, Caroliné var färdig snabbare än vanligt idag för att hon ville inte promenera till skolan eftersom det är svinkallt ute och hoppades på att vår styvfar skulle köra henne men han hade inte den tiden eftersom han skulle iväg till sin skola så hon blev sur och fick snällt promenera med mig,isabelle och Roxanna.

Tanken var att vi skulle lämna Roxanna på dagis först och lämna Caroliné efter det då henne skola ligger påvägen ner till isabelle dit vi skulle och hämta pengar till cigaretter men Caroliné vägrade att gå själv den sista biten så vi fick lämna henne först så att hon inte skulle komma försent efter det så gick vi till dagis.

Väl på dagis så ville inte Roxanna att vi skulle lämna henne men efter 3 veckors jullov så tyckte jag att hon kunde vara på dagis.

Sen promenerade vi ner till isabelle och där blev vi kvar till eftermiddagen, vi spelade monopol med jennifer och isabelle vann med över 200 000kr

Sen kom moster madde till askersund, vi mötte henne på systembolaget där jag var och inhandlade lite dricka till tjejkvällen som är nästa vecka ;p. Efter det gick vi till letex, madde hittade ett par jeansleggins och en tshirt/klänning till roxanna för 20kr ;D. Sen blev det pizza, mums för magen ;D.

Efter det så var det dags att hämta på fritids/dagis.

Nu på kvällen har vi inte gjort speciellt mycket typ ätit pasta och pastasås, glott på morden i midsomer, badat och sövt en jätte grinig Roxanna. Jag tror att hon håller på att få sin femte tand. :p

Nej, nu ska jag sova. Skola imorgon som börjar med idrott och fortsätter sedan med matematik och skoldagen avslutas med småföretagande A kl. 14.00.

På återseende!

Bildbomb! ")

Roxanna på promenad

Minimoster Caroliné och Roxanna

Roxanna

En tuff minimoster och Roxanna

Roxanna har precis lekt med sin mat (panbiff & potatis)

En nöjd Roxanna


HAHA mamma

"mamma det är slut"

Pappahelg

Ja i helgen har jag inte suttit vid datorn överhuvudtaget och Roxanna har haft "pappahelg" fast här hemma :).

Matias (Roxannas pappa) kom ner i fredagskväll efter jobbet tillsammans med kompis Andreas dom var väl framme vid 22-23 typ så det blev kaffe och prat en stund innan Roxanna hörde sin pappa och vaknade sen myste dom en bra stund innan Roxanna somnade igen vid halv fyra.

Roxanna fick ett svårt val om hon ville sova med mamma eller om hon ville sova med pappa så hon sprang emellan sängarna men tillslut så hamnade hon i min säng och somnade.

Lördagen började halv tio då gick Roxanna ner från min säng och gick och väckte sin pappa sen myste dom ett tag innan det var dags för frukost.

Vid frukosten frågade Jens om jag hade lust att följa med ut senare på kvällen eftersom hennes pappa ändå var här, men jag var inte helt säker på min sak så jag funderade till typ 10 minuter innan vi skulle åka haha!

Det var inte det att jag inte ville ut, för det första så kände jag inte speciellt för att lämna Roxanna med Matias, sen kände jag inte för att dricka + att jag inte hade något att dricka sen så skulle vi åka en gammal Bel Air -65:a.

Dagen gick vi lekte med Roxanna osv. osv. Och jag var tvungen att bestämma mig så jag följde med ut tillslut efter tjat från Jens, madde och danne så jag fick 3 cider och lite bacardi utav madde. Vi åkte ut till Kumla för att byta bil och möta upp Sanna och Ida som skulle med ut.

Vi drog en sväng till Örebro och snurrade lite sen så träffade vi Marcus och Mathilda, jag gick ut ur bilen och gick bakom Marcus för att överasska (stavning?) för vi har inte setts på ett halvår typ så jag gav honom en kram och sa hej han svarade med ett surt hej tillbaka sen gick han vidare till Jens. Det är roligt Marcus att dina syskon betyder så himla mycket för dig, det gjorde mig faktiskt riktigt ledsen.

Vid 2 så tyckte nästan alla att vi skulle åka hem för att det var svinkallt så det blev hemfärd och jag tror fan att värmen i Bel Air:en slutade att fungera på vägen hem för det var verkligen SVINKALLT! Sen vid 3 var vi tillbaka i Kumla för att byta bil till Mercan och ta oss hemåt så vi var hemma i Askersund vid halv fyra, kvart i fyra. Det slutade med att jag hade druckit två cider.

När jag kommer hem ligger Matias i MIN säng, på MIN plats med MIN kudde så jag sa snällt åt honom att hoppa in men det kunde han inte för han hade lånat min dator och låg o glodde på American Pie The Book Of Love så jag klev upp i sängen och la mig längst in, det tog ett tag innan jag somnade för att jag frös som fan.

Idag så vaknade vi halv elva med vår dotter emellan oss för henne fick jag kliva upp och hämta vid 6-7 imorse för hon hade drömt mardröm sen har dagen bara flytit på innan pappa skulle hem så sövde han henne och jag tror fan att han höll på att somna också det ser faktiskt ut så på bilden jag har på dom :). Vid 15 så åkte pappa och andreas tillbaka till stockholmstrakterna.


Kajsa var här idag också, jag älskar dig unge och det var underbart att träffa dig! <3

Så nu ligger jag här, det är måndag enligt klockan så jag ska upp om ett par timmar och Roxanna ska med till skolan för att dagis är stängt pga utav planering.

Btw så fyller jag 20 imorgon (tisdag) hahah! SYSTEMBOLAGET HERE I COME! =D

Nejdå, blir nog inte mer festande osv bara för att man är 20, men det är sista dagen som tonåring ;p

På återseende

4 januari 2010

Godmorgon, jag och Roxanna tog sovmorgon idag så vi gick inte upp först halv nio när minimoster väckte oss "MAHLIN DET ÄR DAGS ATT VAKNA NU!", "ja,ja,ja"

Igår så såg vi på Nära & Kära samt Fine Things, den sistnämnda var den bästa enligt mig.

Nu är klockan tre på natten till den 5 januari men jag har haft en halvjobbig kväll pga utav att Roxanna har varit extremt hård i magen vi har varit nära att åka in ett par gånger till USÖ men tillslut så kom allt det dumma bajset ut och Roxanna ligger nu i sängen för att somna, hoppas verkligen på att hon gör det för imorgon ska vi göra ordning det sista i det gamla huset, flyttstädning JIPPI! *not

Idag så har vi promenerat ner på stan med mostrarna Madde & Carolinè samt gudmor Isabelle för att kolla om det fanns några jeansleggins på letex men vi fann dom inte :/.

Så vi gick till ICA och handlade middagsmat sen gick vi vidare till Nordiska och där fick Roxanna en boll utav Madde och Carro fick ett målarstafli med vattenfärger till och jag köpte badsalt och pennor så jag kan fylla i Roxannas två översta framtänder som hon har fått nu i hennes babyalbum.

Efter Nordiska tog vi en sväng in på apoteket för att köpa alvedon till mormor som ligger förkyld och morfar danne som har tandvärk.

Senare på kvällen så bakade Madde kladdkaka och Martin, roxannas morbrors tjej kom. Så vi spelade yatzy, jag madde, martin, isabelle och amanda.

  1. Isabelle 197 poäng
  2. Madde 191 poäng
  3. Martin & Amanda 159 poäng
  4. Jag (Mahlin) 129 poäng
Gick bra som ni ser, hahah!

Nej nu sover min prinsessa så jag ska nog också göra mig färdig för natten och invänta morgondagen.

Ciao

3 januari 2010

Idag var det äntligen en vanlig söndag!

Idag så har jag och Roxanna faktiskt inte gjort speciellt mycket mer än att väntat på en pappa som inte har dykt upp men det har ju sina förklaringar dels att han inte hade planerat besöket speciellt bra för igår visste han inte ens hur han skulle ta sig hit.

Sen så har vi spelat ps2, ratatouille (stavning?) sen så har vi promenerat till konsum och tillbaka, vi köpte en film, tandkräm, godis och cola tillsammans med moster Madde och gudmor Isabelle.

Nu så ska jag försöka söva om damen sen så ska jag, isabelle och madde ha filmkväll.

Filmerna är:
  • Nära & Kära
  • Hus i helvete
  • Fine Things
  • Notting Hill
Sen får vi se hur många filmer vi hinner se innan vi somnar :)

Btw det är bara 9 dagar kvar tills jag fyller 20 :)

På återseende!

Ny bloggdesign & 2010

Som ni säkert redan vet har jag varit ganska så inaktiv på bloggen men det har hänt mycket i mitt liv, jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

Jag börjar med skolbyte. Vår lärare vi hade på praktiska var helt jävla dum i huvudet typ som vår förra lärare men denna lärare höll inte sin tystanadsplikt utan gick runt till vänner och bekanta och berättade om våra betyg, omdömen och frånvaro, vilket vi ansåg var ett stort problem. Vi försökte att lösa det men det gick åt pipsvängen hahah! Så vi hade tur att Virginska skolan hade platser över och välkommnade oss till deras skola efter vi berättat om våra jävla lärare. Så nu på torsdag den 7 januari så börjar vi i klass HVÖV08 på Virginska skolan.

Jag tyckte att det var jobbigt att lämna praktiska då man kommit nära en hel del folk och det  är jobbigt att behöva lämna alla vänner, men vi har sagt att vi fortfarande ska hålla kontakten vilket jag hoppas innerligt på att vi gör. Ni är bäst!

Sedan så ska jag berätta om att jag har legat bra sjuk ett tag, läkarna trodde att jag hade en hjärntumör, vilket sedan visades att jag inte hade sen ville de utreda för eplepsi fast innan jag hann komma dit tog jag ut min p-stav vilket hade givit mig en del biverkningar som var jobbiga att leva med typ som ständig huvudvärk/migrän, illamående & febertoppar vilket gjorde att jag var helt borta vissa stunder.

Sen så har jag flyttat vilket har sin förklaring till varför jag inte suttit vid internet också, den är att vi inte har haft internet. Jag hoppas att ni har förstående med allt detta och jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga.

Sen ska jag vara riktigt ärlig och säga att jag inte var nöjd med utseendet på min blogg tidigare men jag har nu fått hjälp med min design utav en tjej som finns på ung mamma klubben via lunarstorm. :) Jag är väldigt tacksam för detta. :)

Men som sagt nu är det 2010 och det nya året firades in med skålar och jubel tillsammans med vänner. :)

Nyårslöften har jag inte lagt några men jag har som mål detta år att
  • Gå ner i vikt
  • Spara ut mina naglar
  • Ha lite mer MAHLIN tid. (vilket jag kommer att få då Roxanna är beviljad kontaktfamilj)
  • Börja lite smått med mina grejer typ som att skriva om esport, intervjua svenska rappare i syfte med att hjälpa dom en bit på traven via frizon.info
  • Umgås mer med mina vänner speciellt Kajsa.
  • Köpa en systemkamera
  • Ta mer tid till Roxanna tillexempel att vara ute och leka med henne mer, just nu är det mest innelek.
Just för tillfället har jag nog inte så mycket mer att berätta.

På återseende imorgon!

Galleri


Gästbok

Här är ni välkomna att svara på kommentarer jag gett er, eller skriva något annat som inte berör något blogginlägg jag gjort!