091009

Fredag, jippi.

Dagen började faktiskt med att jag försov mig ;/ vaknade inte först tio i sju eller något skulle egentligen till skolan och varit på min svenska lektion som är min enda lektion på fredagar men det hanns inte med plus att Roxanna har varit febrig inatt och inte sovit speciellt bra. :(

Eftersom jag försov mig och Roxanna mådde bättre fram mot förmiddagen så åkte vi in med Roxannas mormor & extra morfar till Örebro och handlade mat sen gick vi en sväng på marieberg och kikade runt lite grann.

Vi var inne på BR för att jag skulle få lite inspiration till Roxannas 1års present men jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa hon blir 1år om 26 dagar. Kläder känns lite långtradigt och det får hon fast hon inte fyller år eller att det är jul så det känns lite sådär att köpa, hon har det mesta i leksaksväg (som hon stimuleras att lära sig utav) + lite till. Så det står helt still i min hjärna :/.

Morfar bjöd på lunch inne på Paco's idag, riktigt gott. Jag, Danne och mamma delade på en pizza och Roxanna fick pannkakor med kolasås på och mjukglass till.

Sen var vi inne på game och tittade för att Danne funderar på att köpa Rockband till sitt playstation vi hittade ett set med trummor och hela kitet för 899kr, billigt tycker jag. Men valet står mellan det och en videokamera som kan ta stillbilder på 5mpx för 999kr. "HOPPAS PÅ ROCKBAND" ;D

Ja det finns väl inte så mycket mer att säga om dagen, snart så ska jag kolla på idol sen blir det film, I hate valtines day. Resumè kommer att dyka upp!

Just det jag såg den nyaste bring it on filmen i förrgår och den får 4/5 utav mig den slutade väldigt snabbt med tanke på handligen. Ska skriva en resume så fort jag får tiden ;p.

Jag tänkte uppdatera med lite bilder på Roxanna, men det fungerar inte att lägga in bilder i datorn från min mobil, jag vet inte varför men det kommer så snart det fungerar, ni får nöja er med lite gamla bilder.


Min lilla tjej blir stor så snabbt. ;)

091007

Idag var det en ny dag och jag vaknade upp med feber för andra dagen i rad, inte speciellt roligt men så är livet. Roxanna vaknade halv sju imorse så det var bara att kliva upp med glatt humör och börja med morgonrutinerna gosa, byta blöja, leka lite och servera frukost runt sju tiden då moster Carolinè går upp så de brukar äta frukost tillsammans.

Sedan var det dags för lite gnäll, gnäll och åter gnäll men inte skulle hon sova utan vara hos sin mamma så vid kvart i tolv eller något sådant somnade hon och vaknade vid 2, kvart över två någon gång.

Idag så var jag tvungen att gå ut en sväng för att jag skulle hämta Carolinè på fritids eftersom mamma skulle på ett möte och hade inte tid att hämta så jag och Roxanna åkte med ner till Netto och gick därifrån till Carros fritids sedan så gjorde vi en liten syster+Roxanna dag så vi gick faktiskt till Bellas och köpte oss en pommestallrik och satte oss och mumsade i oss, Carolinè fick en glass också som Roxanna nästan åt upp helt själv, det var ju gott.

Sedan när vi kom hem var det mat, falukorv och makaroner men Roxanna hann att somna innan.

Thom, Jennifer och Jessica kom förbi en sväng också, det var trevligt sedan så hämtade mamma Catharina dom för att Thom skulle ha med sig en dator med tillhörande skärm, tangentbord och mus hem.

Sen när de åkte hem så var det dags för pyjamas och sängen för Roxanna och hon somnade för ungefär en timme sedan.

Just det, jag funderar på att lägga ner min "personliga" blogg och bara skriva på den här bloggen men det är ännu bara tankar. :)

Ha det bäst!

Roxanna kan gå - film!

Idag åkte jag till skolan men vi hade kompledigt tydligen, bra att man får veta sådant fast man är hemma för att ens barn ska till läkaren. Men iaf så gjorde jag och Isabelle varsin färgcirkel sen åkte vi hem efter lunch.

När jag kom hem satte jag mig på golvet med Roxanna och tänkte att jag ställer henne på golvet och ser om hon går själv och det gjorde hon. :)

Få inte en chock, jag har inte gått ner alla kilona efter graviditeten (Får ju inte börja träna först hon är 1år för barnmorskan)Mormor filmar och jag ser ut som jag vet inte vad ;p

(Vet inte hur man vrider filmen åt rätt håll så det får vara tills jag kommer på det)

Sorry!

Hej igen, det var ett tag sedan jag skrev här och det vet jag men det har varit en väldigt känsloladdad period i mitt liv plus att jag inte har haft någon dator på lite drygt en månad.

Jag har haft en väldig huvuvdvärk som läkarna har trott varit en hjärntumör, hjärnblöding eller liknande men röntgen visade ingenting så det var tydligen rätt bra i mitt huvud men nu äter jag tabletter för huvudvärken samt för illamående som kommer utav huvudvärken fram tills vi vet vad det är för någonting som spökar.

Det kan lika gärna vara "psykisk" stress som det kunde ha varit en hjärntumör.

Men nog om mig och nu till mitt lilla underverk.

Roxanna är idag 11 månader, det är inte klokt vad tiden går fort det känns som det var igår jag gick och bar runt på henne för att hon skulle vara tyst (3månaders kolik), nu är hon så stor att hon knappt får plats att ligga i famnen.

Min lilla tös har lärt sig att ställa sig upp utan stöd och hon tar några steg framåt men det är fortfarande väldigt osäkert.

Sedan så har jag varit på yttliggare stödfamiljsmöten och det är nästan helt klart att Roxanna får en stödfamilj, det känns skönt för som det är just nu så har jag ganska mycket med skolan osv.

Det är bättre att jag är en pigg mamma än en zombiemamma.

Jag ska försöka att bli bättre på att blogga men det beror somsagt på skolan & hur mycket jag får sova på nätterna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men iaf ha det bäst!