25 mars 2010

idag har dagen varit upp och ner, men jag träffade iaf Madde, Peter & min lilla gostjej Engla en stund förut idag, det var riktigt mysigt. Efter jag hade varit hos madde så gick jag upp till danne för att jag skulle få skjuts hem och när jag kommer upp så möts jag utav en stor bouvier nämligen Cheasar som kommer och hoppar och vill leka men jag var inte riktigt sugen på det. Sen så gick jag in i vardagsrummet där Daniel sitter och kollar på House vilket jag också fastnade för i dagens avsnitt så handlade det om en mamma som hade fött en liten son som hette Michael (Mikey), pappan var alkoliist och mamman hörde inre röster som sa att hon skulle ta livet av sitt barn, vilket hon försökte med flertalet gånger, House fick rädda barnet vid ett tillfälle när hon försökte att kväva det genom att lägga en kudde ovanför barnets ansikte. Barnet hade varit utan syre såpass länge att njurarna hade tagit skada, läkarna försökte att rädda honom men det gick tyvärr inte utan lilla Mikey avled och efter detta tragiska besked så ser dom att Mikey har ludd på tarmarna och att mamman har magcancer. Det var lite tragiskt men för er som vill veta så älskar jag sjukhus serier! :)

Men iallafall under detta House avsnitt så var det reklam blandannat om att bli Haitifadder och då sa jag till Danne att när jag får stadigare ekonomi så ska jag skaffa ett fadderbarn, då sa han "Men Mahlin, du kan ju lika gärna gå och tycka synd om uteliggarna" "Nej, det är inte samma sak och det är mer synd om barnen" "Jo, men tyck synd barnen som har alkoliserade eller missbrukande föräldrar" "Ja, det gör jag också, jag skulle kunna ta hem varenda ett" "Ja, gör det" "Ja, jag kan lika gärna starta ett sånt här typ..." "barnhem?" "ja typ"

Jag skulle faktiskt kunna göra det för jag anser att alla barn har rätt till att få känna trygghet, närhet och kärlek. Ett barn ska inte behöva växa upp med föräldrar som missbrukar alkohol eller narkotika, det tycker jag är barnmisshandel även om det kanske inte går som det när man läser alla lagar och paragrafer men jag tycker faktiskt det. För det finns inget som gör ens barn lika illa som när en som förälder missbrukar. Jag har aldrig upplevt att mina föräldrar har missbrukat, jag har alltid fått trygghet, närhet och kärlek utav mina föräldrar.

Jaja, nog för mig ikväll för nu ska jag sova! Imorgon väntar promenad med Madde, Roxanna och min lilla gostjej Engla =D

Frågestund

Jag känner att nu är det dags för en liten frågestund här på bloggen. Ni får fråga vad ni vill och jag kommer att svara 100% ärligt.

Det har varit så mycket i mitt liv just nu sen så snackas det så jävla mycket skit så att ni som pratar kanske vill få klarsida på erat skitsnack? Det är bara att fråga för att jag kommer att svara.

Skicka en kommentar med era frågor så svarar jag på alla frågor i ett inlägg imorgon kväll.

Jävla skitsnack ;@

Tror ni att jag blir svagare utav skitsnack? Där tror ni HELT fel, jag blir däremot starkare eftersom jag vet att detta skitsnack inte är sant.

Jag är så jävla trött på allt som rör denna dam som jag tror har startat det. Du sa att det respekterade att jag inte ville att du skulle hålla på och prata osv. gällande Roxanna och jag gjorde klart för dig att om det kommer fram att du har gjort det så skulle inte jag vara glad och det är jag inte nu!

Jag är så arg så det finns inte, Roxanna är nästa vecka 17månader man snackar inte om ett såpass litet barn. Roxanna har det alldels utmärkt tillsammans med mig och Matias, jag älskar henne mest utav allt som finns på denna jord det finns INGENTING som skulle kunna ersätta kärleken jag känner till henne.

Och som jag också sa till dig så skulle jag kunna ge mitt hjärta till henne om hennes slutade att fungera så att hon fick leva istället för mig, hon har hela sitt liv framför sig, visserligen har jag en stor del utav mitt liv kvar men jag ser hellre att personerna som jag älskar finns i liv än att jag gör det.

Jag skiter i vilket, ni kan träffas hur mycket ni vill sålänge inte Roxanna är i närheten, jag hade faktiskt funderingar på att låta er träffas tillsammans med Roxanna en kortare stund men efter detta så kan jag ju lova att den funderingen inte finns längre! Jag tål inte att det pratas om mig och min dotter där saker som sägs inte är sanna.

BLÄ!

Hahhahahahahhaha, ASKERSUND säger jag bara!

Jag har tröttnat rejält på vissa personer här i Askersund nu, jag tror att några vet vilka dom är och nej jag tänker inte nämna någon vid namn.

Jag är så trött på vissa saker som jag tycker är självklara men inte är lika självklara för vissa människor.

Ja, jag är allmänt trött på livet för tillfället, men det är inte mycket att göra åt?

Idag när jag vaknade frös jag såinihelvete så jag låg kvar i sängen och vaknade halv tio igen efter uppvaket vid sjutiden. Senare på förmiddagen mådde jag bättre så jag och Madde bestämde oss för att dra ner till familjecentralen med barna, vilket vi gjorde. :)

Sen har det väl inte hänt speciellt mycket idag, just nu ligger jag på vardagsrumsgolvet och Matias tatuerar sig, en döskalle ska det bli när det hela är klart sen.


Roxy på promenad.


Kräkor och huvudvärk

Klockan är nu 04.14 på tisdagsmorgonen, för någon timme sedan vaknade Roxanna och ville ligga hos mamma och helt utan vidare så kräks hon ner sin säng efter en stund lägger jag henne bredvid mig och då spyr hon ner min säng helt utan vidare så där. Och jag har typ migränhuvudvärk, detta bådar inte gott.

Matias åkte hem till camilla vid åtta tiden igår kväll men förhoppningsvis kommer han hem om några timmar igen och kan ta sin dotter en stund ;o.

ta hand om er så länge.

Roxanna!

 

Roxanna <3