Tävling hos baso.nu och modellinglove.se

 

Du har väl inte missat, att just du kan få chansen att få lyssna på Baso's
nya singel FÖRE alla andra?


För att du ska vara en utav de fem stycken som får denna chans
så behöver du endast:

Gå in på baso eller modellstella's blogg

Där står det hur ni går tillväga.

Lycka till! :)

Sheriffen

Idag blev vi tvungna att ta farväl utav allas våran Sheriffen. Vi fick lite knappt fyra år tillsammans med honom. Han stod ut med allt, Roxanna kunde till-och-med sitta på honom utan att han sa ett ljud. Han hoppade upp i min mammas säng och ropade "mamma" så det hördes att han ropade mamma, då skulle dom gå och sova. Idag hittade vi honom med ett 5-6cm långt sår som säkerligen var lika djupt också och 3cm brett. Sedan så hade han även skadat ena tassen, detta kunde de inte garantera svkulle bli bra igen, så vi valde att avliva honom istället för att han skulle lida. 070401-110309 - Sheriffen <3

Godmorgon

Godmorgon säger jag tillsammans med nio hundvalpar och min lilla Jessie! Jag har alldels nyligen varit ute med dessa små skönheter, Jessie som är mamman till de nio små liven hon skulle visa sina barn runt idag så det var verkligen valpar överallt, då jag har dom lösa. Jag har aldrig glömt en enda hund ute men idag höll jag på att glömma min PERSONLIGA favorit Tove ute. Tur att hon skällde för att jag glömde henne :)

Knasigt..

Jag har under en längre tid lyssnat på Tommy/Baso's musik, jag fastnade vid en låt som heter rattfull, jag fastnade främst för budskapet som låten har. Och utav någon anledning så försvann den låten och var borta i något år sen ville jag bara lyssna på den så jag letade överallt (den fanns inte ens på youtube) efter den, men utan att lyckas men tillslut så hittade jag artisten bakom låten på frizon om jag inte minns fel, jag fick hans msnadress och efter lite tjat så letade han igenom sina skivor och jag fick låten igen.Idag så pratar vi nästan dagligen om allt och ingenting i princip. Vi har barn i nästan samma åldrar. Osv. osv. Och på fredag ska vi åka och lämna en valp till honom, det känns lite knasigt när man tänker på det faktiskt.

Det kanske är ett bevis på att allting inte blir som man tänker sig?

lälska däääj mamma

Roxanna lär nya ord för var dag som går. Och hon hittar även på egna ord till saker och ting.

Nojja - Blöja
Blitbel - Blixten
lälska - Älskar
Nanen - Banan
HUnnen - Hunden
lalpaj - Valpar
lingling - Tingeling
babbapappa - Barbapappa

- Dessa är bara några utav de ord hon säger. Hon härmar i princip allt vi säger. Jag råkade vid ett tillfälle när min frågvisa lillasyster ville veta EXAKT var hon kom ifrån från ALLRA första början, då råkade jag utan att tänka mig för säga pappas pung, två sekunder senare sa Roxanna "pappa pung", vilket jag senare kom på mig själv med att det kanske inte var det smartaste. Tur har jag eftersom hon inte har sagt det efter detta tillfället.

Imorse när vi låg och myste en stund i sängen så sa jag först:

- Jag älskar dig min lilla prinsessa
- Lälska dääj mamma
- Sa du att du älskar mamma?
- Ahh, lälska.

Jag är så otroligt stolt över min lilla tjej. Hon är så duktig! :)

liten sjukling

Idag har jag varit på vårdcentralen med en kokhet, icke-ätande, tjurig och allmänt hängig Roxanna och denna gång blev diagnosen hudinfektion i form av utslag, öroninflammation på höger öra och en släng av influensa.

Jag säger då det, kan inte alla sjukdomar hoppa från en bro och dö? Jag är hyfsat trött på att Roxanna är sjuk. Men nu hoppas jag att det går över.

Vi fick en antibiotika-salva att smörja på hudutslagen resterande skulle vi inte göra någonting åt för att det är bra att ge det en chans att fixa sig själva.

Hon har legat i soffan hela dagen idag och kollat på film, tingeling vilket inte är speciellt ovanligt.

Men nu ska jag ta hand om min lilla sjukling så hörs vi! :)


Magsjuka!

Roxanna, har gått och lyckats blivit magsjuk!

Hon har haft diverse andra sjukdomar, men hon har aldrig varit magsjuk. Men för eller senare så kommer ju faktiskt allting att ske.

2år, 4månader och 3dagar - NU har hon fått magsjuka, skulle jag tro!

Isabelle hjälpte till och badar Roxanna efter kaskadspya som jag just fått torka upp...

Inatt blir det en vaken natt för min del, får nörda andra avenyn medans jag tittar på min sovande sjukling.

Blixten Katt/Tjockisen McQueen

Det här är Blixten Katt McQueen

jag tycker att det passar bättre med tjockisen som mellannamn
då han är tjockast i kullen på nio valpar.


Namnet är det Roxanna och Blixtens ägare Tommy som har valt.

 

Blixten är en busig liten pojke.

 

Han hittar på bus såsom att han bits lite varstans, han tuggar på sopborsten, han ligger och sover i mat/vattenskålar. Han busar väldigt mycket med sina syskon. Han leker med gosedjur och toalettrullar. Det finns inget som är roligare än att riva ut en hel toalettrulle över golvet.

 

Idag när alla syskon sov så var Blixten i farten igen!

 

Han stod och såg extremt söt ut så han fick en grillkorv.

 

 

Men han visste inte hur han skulle gå tillväga för att ta den här korven ur min mammas hand. Han gick runt korven en stund och sedan attackerade han korven! Stod och rev på den, men man får ju inte i sig någon mat om man bara peter i den. Här var det dags för en liten förändring, mamma la korven på golvet och då förstod han hur han skulle göra med den, den glufska lilla Blixten hade ätit upp korven ganska så fort. Men när halva var slut så stod han stolt och kollade på oss som "mohahahah, om syskonen bara visste vad jag fick"

 

Nästa helg flyttar Blixten till sina nya ägare Tommy och Neo i/utanför Karlstad! :)

 


Lalpaj (valpar)

Sally

Sally

Sally

Thea

Thea

Tove

Tove

 

Våra söta tjejor som är kvar :) <3