Fredag den 21maj - En otursdag? ;o

Idag så har det varit en minst sagt händelserik fredag!


Morgonen typ startade med att Roxanna sprang in i diskmaskinen och slog sönder sig i pannan, det blev en liten reva som blödde lite grann och det var massa skrik men det försvann när mamma satte på ett plåster (:
Så hon och hennes pappa är lika snygga i pannan nu ;o


Sen var vi med Veronica och Jossan på stan en sväng och när vi skulle upp och hämta Carro på skolan så slår blixten ner någonstans vid Närlunda så att Alex hämtar oss där sen åker vi hem i äckligt spöregn, det fortsätter regna, åska och blixtra sen hade vi översvämmning i källaren ;o Det var vatten upp ovanför fotknölarna så mamma och hennes gubbe far iväg till zinkgruvan för att hämta en vattenpump och medans dom är borta så slår blixten/åskan ner i vårt hus och Mattias får en stöt så han blir i något chocktillstånd och jag ringer i panik till larmcentralen som hör ungar som skriker utav rädsla då de såg när åskan/blixten slog ner i huset. Han säger åt mig att lägga på och lugna ner barnen och hålla koll på Mattias så att han inte svimmar av.

 

Åskan slutar inte så jag och Madde tar småbarnen och sätter oss i bilen tills mamma och hennes gubbe kom tillbaka. Då kollar de på elen eftersom det slog ut all ström som fanns i huset, vi byter massa proppar men allt vill inte fungera så vi ringer hit elgubbarna och dom fick inte heller allt att fungera men nästan. Diskmaskinen gick sönder det är nog det enda jag vet som har gått sönder.

 

Men kvällen avslutades med taco! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback