BarnläkarenIdag var jag och Roxanna hos barnläkaren med anledning förstoppning, exem och svullnad under ögonen.

Förstoppningen kunde dom inte starta någon utredning ÄN för när hon var förstoppad sist så vi fick åka in till akuten var hon redan nedsatt i immunförsvaret, vilket kan ha förvärrat allting. Så vi ska ge mjölk och allting för att se om det händer igen och händer det igen så ska vi åka in till akuten och be dom lägga in henne för en utredning så vi får reda på varför det blir som det blir.

Sedan så har hon varit torr i huden enda sen hon var en liten, liten bebis men den har varit bra i perioder men idag var hon lite torr i huden så det är bara att smörja, smörja och åter smörja så ska vi se att det blir bättre och smörjer vi inte kan hon få problem med huden när hon blir större och det är nog inte så himla roligt.

Svullnaden under ögonen hade hon förra våren också när allting började blomma så vi fick allergimedecin mot björkpollen, hjälper inte den här medecinen så blir det en allergi utredning för det. Men vi får hoppas att allergimedecinen hjälper (:

Sen allt hon har varit sjuk den här vintern var typiskt "Första vintern på dagis" sjukan, massa nya baciller osv. Så jag behövde inte vara orolig för att något skulle vara något som var jätte fel på henne (.

Så i det stora hela gick det väldigt bra :]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback