My lady6 månaders kontroll...

Idag var vi på bvc och gjorde halvårs kontrollen, det gick rätt bra förutom att dom ville att hon skulle lägga mer vikt på att lära sig krypa ordentligt än att lära sig sitta. Men vaddå? Ska jag göra så hon glömmer bort att sitta eller? Hon kan ju redan sitta själv, jag kan väl inte göra någonting åt i vilken takt och ordning hon lär sig?

Men iaf. De kollade om hon kunde leka med några klossar, det kunde hon. De kollade även tänder som är påväg, även detta var hon tydligen tidig med det är minst 2 tänder som snart kommer fram sa dom.

Hon var även bättre i hyn, tack gode gud!
Sedan får hon inte vara ute mellan 11-13 när solen skiner för det är då solen är som starkast och mest skit är i luften så det var hennes uppsvullna ansikte men blev det så igen så skulle vi åka till akuten.

Hon fick även ny modersmjölkersättning eller ny och ny utan den från 6 månader. Vi skulle börja ge henne lite mjölk så hon fick smaka för det var tydligen många småbarn som är "mjölkallerigska" men egentligen inte är det utan det går över efter 3 månader.

Sedan har min lilla snuttefia dragit sig själv i håret idag och därmed ryckt bort lite grann ;/. Hon kunde inte få bort handen och det sa bvcläkaren att det va helt normalt för vissa barn kan få panik och då släpper de inte utan bara fortsätter att dra.

Vi vägde och mätte henne också och resultatet blev för:

Vikten
; 7625 gram
Längden: 68 cm
Huvudet; 44,4 cm

Kommentarer
Postat av: emmelie lennartsson

vilken mysig och trevlig blogg du har :)

2009-05-12 @ 14:51:39
URL: http://forjavligtkallt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback