090615


Den 15 juni 2009

Idag så vaknade inte vi först 07.40 och morbror skulle iväg och sommarjobba, han började kl 08 och vi skulle väcka honom så han blev lite försenad till sitt jobb. Sen när jag hade skjusat honom till jobbet så var det grötdags idag blev det inte många skedar för hon var genom trött.

Sedan så kom Ole & Ann på besök och jag fick kolla på liiiten bebis han är bara 1,5 månad, Anns barnbarn. Han var jätte söt och han kunde ha kläderna jag eftersänkte efter Roxanna :]

Sen som ni ser på bilden åt hon spahgetti och köttfärssås till middag och det var så gott att hon var tvungen att äta med hela ansiktet eller egentligen var det så att hon skulle äta själv.

Sedan blev det bad och mormor fick för sig att vi skulle ta in bassängen för att den är lite större och hon kan leka själv i den, och mycket riktigt den var mycket bättre än den lilla badbaljan. Roxanna var värsta stekaren i bassängen först lekte hon lite på magen sen vände hon sig om la händerna bakom huvudet och bara låg.

Hon växer så himla fort igår fick vi byta vagnsdel till sittdelen för att liggdelen har varit för kort ett bra tag men hon har inte tyckt om sittdelen så liggdelen har fått duga, men nu dög sittdelen. Det är mycket enklare att ha henne i den än i liggdelen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad har du för vagn ? lägg ut bild...

2009-06-15 @ 21:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback