090614

Roxanna har varit helt fantastiskt duktig inatt, hon vaknade bara en gång vid tre och sedan vaknade hon vid sju och ville ha lite välling för att sedan sova vidare till klockan åtta ungefär.

Vid åtta var det dags för lite frukost och idag så testade vi den nya gröten, den hette Sinlac vart rekommenderad den på familjeliv.se då denna gröt är fri från komjölk och går även att blanda som välling om denna skulle vara slut.

Denna gröt var mer uppskattad än EnaGo's äppelgröt hos Roxanna hon åt faktiskt upp hela portionen och det brukar hon inte göra med äppelgröten då är det endast två-tre skedar som går ner.

På tal om mat så har Roxanna Nutramigen 2 + LGG och denna sort utav Nutramigen skall vara licensierad men Roxannas läkare har inte någon licens för att kunna skriva ut denna mat och Nutramigen 2 + LGG går inte under livsmedelsanvisningarnas 120kr utan vi får betala 2940kr för en månads mat visserligen är det endast 1800 sedan går det på frikortet, men 1800 kr är mycket för en ung mamma, som går i skolan osv.

Imorgon ska jag ta en promenad ner till apoteket och se hur mycket jag har kvar till frikortet eller det kanske går att kolla på Apotekets hemsida? Någon som vet kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback