Torsdag - 22 juli 2010

Idag åkte min älskade Roxanna till sin kontaktfamilj för att vara där 1½ vecka, vet ni hur dåligt jag mår? ;o Jag tycker att det känns jätte hemskt att lämna bort min lilla prinsessa i lite mer än en vecka, jag har ju faktiskt inte varit utan henne mer än 3nätter i streck sen hon föddes.

Som ni säkert redan kan räkna ut så har dagen bestått utav mys fram tills hon åkte.

Johan och Veronica var här en sväng förut också innan Roxanna åkte sen drog vi till "havet" o grillade. Det blev "David Beckhams korv" HAHA! Jag, Veronica och Madde badade lite från klipporna, men vissa var så hala att man åkte rutcherkana på de istället, haha!

Stället vi var på det ser precis ut som havet, det saknades bara den här saltdoften, massa mysigt ställe!

Sen så åkte vi hem och bytte kläder sen ner till hamnen för att käka glass och prata strunt. Vi pratade om barnnamn, hahah!

Efter det så skjutsade Johan hem oss och jag, madde och isabelle bestämde oss för att ta en promenad för att ta lite nya kort så vi gick till Haga och fotograferade lite där, reslutatet vet jag inte än men några fina bilder på Isabelle blev det iaf. :)

Det var en jätte konstig gubbe där nere med fiskspö osv. Han var nog inte äldre än typ 30. Han frågade om vi skulle bada, om vi var turister, vad klockan var, om det var varmt i vattnet osv. :o

Aja, nej dags att kanske tänka på att sova för jag ska upp tidigt imorgon för en sväng till örebro med moder! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback