Godmorgon eller ja god förmiddag kanske ma...

dsc03742 (MMS)

Godmorgon eller ja god förmiddag kanske man ska säga? :) jag vaknade strax före nio idag eftersom det började spöregna inatt när jag kom tillbaka till tältet så somnade inte jag förrän typ 3 och har sovit typ 3 timmar åt gången. Europe var inte så bra som jag trodde att dom skulle vara. Får se för jag har för mig att maskinen spelar senare ikväll :) det kan bli en upplevelse. Nu ska jag ner till stan och ta ut pengar sen är det jobb som väntar från 13-21 cya later!


Kapten RÖD avklarat och europe står på ...

Kapten RÖD avklarat och europe står på scen. Jag väntar på "the final countdown" :) sen ska jag gå tillbaka till tältet och imorgon när jag vaknar ska jag ringa min älskade veronica eller ja när jag har fått lite batteri i min telefon för den dör när som helst. :(. Imorgon väntar jobb 13-21 sen fetaste sovmorgonen på det! Börjar inte först 19.30 på fredag. Nice som fan! Men jag saknar mina prinsessor :( sitter och myser med marcus och karro i gräset vid stora ip :) förresten kapten RÖD har skrivit på mina byxor haha. Men jag ramlade förut och det blev gräsfläckar på dom :p jag säger godnatt nu ifall telefonen dör :p


Nu sitter jag framför the ark ett jävla ...

Nu sitter jag framför the ark ett jävla drag är det! :) jag kollade på oskar linnros för en stund sen och ja det var så det vart blött i byxorna ;). Så jävla snygg är han :) och när han tog av sig sin tjocktröja. Åh. Filmer och kort kommer upp när jag kommer hem :) nu ska jag fortsätta umgås med karro <3


Vilket fiasko. Jag skulle gå och duscha m...

Vilket fiasko. Jag skulle gå och duscha men duschen är öppen mellan 9-15. Så duscha får jag vänta med till imorgon om jag kanske eventuellt får tag på någon campingvärd. Jag känner mig så äcklig. Och ladda mobil hörnan är också stängd. Det här är lyckat. Jag har typ inget batteri kvar i min mobil :o


Nu är tältet uppsatt och jag bor från o...

Nu är tältet uppsatt och jag bor från och med nu tills på söndag på puttecamp :) haha. Det vimlar av Snyggingar. :o. En kom precis förbi mitt tält och tänkte spruta vatten på mig med en vattenpistol haha. Men vattnet var slut :o. ;) ljudet här är värre än på en jävla konsert olika låtar på hela campingen. :p men tältet bredvid mitt spelar bäst musik :) nu ska jag gå till willys och införskaffa lite frukost till imorgon och något att dricka. Sen blir det att leta reda på duschen och gå o titta när oskar linnros spelar :) puss


Så nu har jag fått bandet och har full til...

dsc03741 (MMS)

Så nu har jag fått bandet och har full tillgång till hela festivalen. :) fast jag fick skitpass att arbeta men jag får stå i mixbåset när petter spelar. :) massa nice men jag får inte ta kort under tiden jag arbetar eller ta autografer. Jag hamnade i grupp c vilket innebär att jag börjar jobba imorgon kl 13-21 :p jag ska äta nu så skriver mer senare puss! :)


Nu är vi påväg till karlskoga. Men det ...

Nu är vi påväg till karlskoga. Men det har blivit någon miss och det var bara möte idag tror jimmy, ansvarig för Communicare i askersund. Vi fick valet att Antingen stanna kvar eller åka hem och bli tillbaka skjutsade imorgon. Jag tror faktiskt att jag blir kvar då karolina är där och henne umgås jag ju inte med allt för mycket. Sen så spelar ju faktiskt oskar linnros mellan 20-21 ikväll :) sen kan det vara skönt att stadga sig en dag innan man börjar jobba, så man hittar överallt osv. :)


Påväg till putte i parken med en packning ...

dsc03740 (MMS)

Påväg till putte i parken med en packning som heter duga! Men vafan jag är tjej måste ju ha med mig hela garderoben och badrumsskåpet haha. :) Nej men iaf nu väntar jag på jimmy och steffi så vi kan röra oss mot karlskoga :) uppdaterar senare :) ta hand om er sålänge kram


Onsdag - 28 juli 2010

Godmorgon, eller ja det är väl lite sent jag klev faktiskt upp för två timmar sen och har typ inte fått någonting gjort. Starkt jobbat Mahlin (y)

Nej, men jag har faktiskt packat ihop ett tält, jag har packat och suttit på Facebook. HAHA!

Om 2,5 timmer bär det av till Karlskoga och festivalen Putte i Parken.

Ikväll så spelar Oskar Linnros, det skall ses! Måste bara lägga på minnet vilken scen han spelar på. :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga min telefon på laddaren och göra klart det sista sen blir det ner till Veronicas jobb o ta en cigg med henne sen vidare till nordiska för att införskaffa ett lås till tältet så man kan få sova ifred :)

Men vet ni? Håll utkik för jag kommer att mobilblogga med både sms och MMS :D

Take Care!

TEST - mobilblogg - sms

Jag måste bara testa att skicka ett vanligt sms också. :) hoppas att det fungerar haha. Nej nu ska jag gå och lägga mig och fungerar det här så lär ni höra mer utav mig imorgon på plats i karlskoga! :)


TEST - mobilblogg - MMS

dsc03735 (MMS)

Så här såg carro ut när hon hade klippt sig :) Var tvungen att testa mobilbloggen så att jag kan uppdatera er om det senaste på PIP! :)


Mormor

Momor, jag saknar dig!

Året var 2003, då du lämnade oss. Jag kommer aldrig att glömma dig!

Jag älskar dig mormor, saknaden är oehörd emellanvarven ibland vill jag bara lägga mig ner och gråta. Visst det kanke var dags att du gick vidare men anledningen till varför var så himla onödig. Du hann aldrig se Caroliné att växa upp, du träffade henne någon gång och jag vet att även hon saknar dig. Du hann aldrig uppleva plusset med Roxanna, vilket jag vill att du skulle ha gjort. Jag vill att du ska få se min lilla prinsessa att växa upp, att du skulle finnas där för henne som du alltid har funnits för mig och mina syskon. Förmodligen så ser du oss iallafall och gör ett försök till att skydda oss, jag tror faktiskt på ett liv efter döden.

Jag vet att du var alkoliserad men vad har det med saken att göra? Jag älskar dig lika mycket iallafall och du fanns alltid där iallafall. Men många gånger tänker jag "Varför? Varför just mormor? Varför var hon tvungen att dricka? Tänk om hon hade levt med oss idag om hon inte hade druckit? Tänk om hon kanske hade fått vara med när min prinsessa var nyfödd?"

Nej usch, nu tänker jag avsluta detta inlägg innan jag sitter här och stortjuter, jag gråter faktiskt redan.

Älskade mormor
Jag hoppas att du har det bra där du är idag.
Att du ALDRIG glömmer oss, vi glömmer ALDRIG dig!

Helgen

Fredag: Dagen började vid sju när Madde kom och väckte mig, sen blev det att ta det lungt ett tag innan jag ringde Johan och frågade om han skulle in till Örebro någonting så vi kom till marieberg en sväng. Han skulle inte det men han körde iallafall. Väl på Marieberg så gick vi in på cubus där de hade halva reapriset och gina tricot osv. men jag hade inte råd att löpa något eller jo jag köpte en tunika på JC för 99,50kr. Sen så köpte vi present till Veronica och så åt vi på McDonalds.

Kvällen var väldigt rolig, det var fest hos Veronica o folket drog inte förrän klockan var halv tre på natten. Sen gick det åt 3 LITER vin ;oo

Tack alla för en lyckad kväll bortsett från en liten grej. :)

Lördag: Dagen började kl. 9, som vanligt när man sover hos Veronica. Vid elva ungefär så gick jag ner med Patriks sprit och Marcus tröja som de glömde dagen innan och jag fick en halv gin and tonic utav Jens, så jävla gott är det! När jag hade gått upp så åkte vi ner till systembolaget för att ladda upp för ännu en helkväll. Efter det så gick jag och Veronica ner till utställningen för att kolla alla fina bilar, det var en hel del jag har kort i mobilen men jag har inte orkat lägga in de än. Sen så åkte jag kran med Veronicas lillasyster 50 meter rakt upp i luften, det vajade lite där uppe men rädd det var jag inte :). Efter det så tog jag och Veronica en sväng på området, jag hittade en Guns 'n Roses tjocktröja till Roxanna för 200kr men den fanns inte i hennes nuvarande storlek och det fanns endast en kvar i storlek typ 104/110 men det fick gå för det är jätte svårt att hitta sådana tröjor till BRA priser och eftersom hon har lyssnat på de och verkligen avgudar det bandet så fick det bli den. Sen så drog jag och Veronica snöre till "barnen" men det kom upp två partymaskar som blinkar i takt till musik så fick det bli till oss istället.

Och vi åt på Skepp & Hoj i hamnen, det stället rekommenderas verkligen! God mat till bra pris! Jag köpte bakpotatis med skagenröra 70kr inkl. dricka, Veronica tog thaimat, kycklingspett med sötsursås 69kr inkl. dricka.

Sen drog vi oss vidare till lägenheten eftersom det började regna så vi satt på balkongen och ljummade lite med bra musik sen kom Calle & co upp och Malin och Thomas hade sönder min partymask.

Senare på kvällen blev det Anneli på "förfest" sen ner på stan och jävlar så dåligt som det var när vi drog ut så dålig har crusingen aldrig varit. Den drog inte igång förrän runt typ 23. Visst det var bilar ute osv. men det spelades typ inget från bilarna och det var allmänt tråkigt. Träffade lite trevligt folk o så åkte vi en sväng med Kimmy och Martin, det tog en hel jävla timme att ta sig från shell till shell ;ooo.

Vi gick hem vid typ ett, halv två och då gick vi och la oss. Det var lite komiskt för vi blev inte fulla förrän vi kom hem hahahah!

Söndag: Idag vaknade inte jag förrän kvart i elva, det var skönt att få sova lite men Veronica väckte mig lite tidigt, hahah! Jag hade ju en bra dröm ju men ändå så var den rätt konstig. Jag och Veronica bakade tårta osv för hennes släkt skulle komma på kalas.

Idag kom även min älskade Carro hem <3333 på henne!

Jag har precis varit iväg till konsum med Isabelle för att inhandla cigaretter och chips för vi tänkte kolla film ikväll. :)

Det var väl min helg :)

Veronica Olsson!

Först vill jag säga förlåt till henne för att jag tog bilden från hennes facebook :)

 

GRATTIS VERONICA

PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu vill jag tala om hur underbar person hon är och hur lätt det är att umgås med henne
Det är lätt att det kan bli för mycket men med dig så blir det inte det
Det finns inte ord för hur mycket du och Josefine betyder för mig

NU TYCKER VI ATT DET BLIR KVÄLL?!

CHILLA LITE
DRICKA LITE
RATTA LITE

<3

 

 

 

 


Torsdag - 22 juli 2010

Idag åkte min älskade Roxanna till sin kontaktfamilj för att vara där 1½ vecka, vet ni hur dåligt jag mår? ;o Jag tycker att det känns jätte hemskt att lämna bort min lilla prinsessa i lite mer än en vecka, jag har ju faktiskt inte varit utan henne mer än 3nätter i streck sen hon föddes.

Som ni säkert redan kan räkna ut så har dagen bestått utav mys fram tills hon åkte.

Johan och Veronica var här en sväng förut också innan Roxanna åkte sen drog vi till "havet" o grillade. Det blev "David Beckhams korv" HAHA! Jag, Veronica och Madde badade lite från klipporna, men vissa var så hala att man åkte rutcherkana på de istället, haha!

Stället vi var på det ser precis ut som havet, det saknades bara den här saltdoften, massa mysigt ställe!

Sen så åkte vi hem och bytte kläder sen ner till hamnen för att käka glass och prata strunt. Vi pratade om barnnamn, hahah!

Efter det så skjutsade Johan hem oss och jag, madde och isabelle bestämde oss för att ta en promenad för att ta lite nya kort så vi gick till Haga och fotograferade lite där, reslutatet vet jag inte än men några fina bilder på Isabelle blev det iaf. :)

Det var en jätte konstig gubbe där nere med fiskspö osv. Han var nog inte äldre än typ 30. Han frågade om vi skulle bada, om vi var turister, vad klockan var, om det var varmt i vattnet osv. :o

Aja, nej dags att kanske tänka på att sova för jag ska upp tidigt imorgon för en sväng till örebro med moder! :D

Filmer

Jens, Danne och Martin hittade en cykel dom fick för sig att cykla alla tre på.





Onsdag - 21 Juli

Ja idag så har vi haft en mysdag tillsammans med Sanna och lilleman.

Barnen badade i Roxannas badbalja, det var lite roligt för de badade nakna. Roxanna tittar först sig själv mellan benen sen kollar hon på lilleman och jag tror att hon konstaterade att de inte ser likadana ut för hon kollade på mig och rynkade på näsan. Sen så drack de vatten ur varsin duplobit, barn är allt för underliga ibland.

De sprang runt och slog varandra med plast golfklubbor, hoppade studsmatta vilket Roxanna verkligen älskar jag tror att lilleman tyckte om det också :).

Sen bestämde vi oss för att ta en sväng med barnen så vi gick till hembygdsgården och tog lilleputtetåget till hamnen och köpte glass. ÅH GUD vad barnen var söta mot varandra där! De satt bredvid varandra med varsin mjukglass i bägare, Roxanna hade med jordgubbspärlor på för det älskar hon så satt de och matade varandra med varandras glassar, det såg jätte gulligt ut. Sen gick vi hemåt och barnen somnade.

Sen när vi kom hem tände vi grillen och grillade korv, men de hann inte äta med oss.

Sen våran kära mupp Johan och den älskade Veronica hit och drack kaffe o pratade skit en stund medans mormor myste med Roxanna då hon åker imorgon till sin kontaktfamilj och är där 1½ vecka. Sen tyckte mamma att vi skulle åka ken sväng så jag, muppen, veronica och madde tog en sväng ut till tivedsskogarna, olshammar sen kom vi på att vi ville ut till Grönebacke en sväng.

Så jag kom hem ganska så nyligen, men tack allihopa för en EXTREMT mysig dag! :)

Godmorgon! (:

Ja godmorgon sa vi förut vid sextiden. Roxanna vaknade och var jätte sugen på mjölk och så visades det att det inte fanns någon mjölk hemma då blev hon jätte arg och jag sa bara "Mamma kan inte trolla Roxanna" "jooooooo" "Men bra! Då klär vi på oss så går vi och köper mjölk, går hem igen, så får du mjölk?" "neeeeeh" "Går det bra med vatten sålänge?" "aah" Men vatten skulle hon då INTE ha så jag gjorde en flaska saft som fungerade.

Sen gick hon och la sig i min säng och kollade på skattkammarplaneten som hon bara ÄLSKAR och somnade som igårkväll INNAN reklamen var slut eller ja hon såg en stund på filmen idag.

Om några timmar kommer Sanna och lilleman hit en sväng, senare på eftermiddagen blir det iväg och äta glass med Veronica i hamnen I think :)

Imorgon ska jag eventuellt ut och gå med underbara Kajsa <3

Marieberg

Ja, nu är jag  hemkommen från Mariebergsresan och hemma hos min lilla prinsessa.

Vi gick flera vändor inne på Marieberg, jag hittade en skitsnygg collagetröja på cubus för 199kr och en inne på gina tricot för 199kr, de ska inhandlas!

Sen var vi en sväng inne på HM och självklart så hittade jag grejer till Roxanna på sommarean. Det blev fem par barbapappa strumpor, en tshirt med askungen och ett par mjukisbyxor, alltihop för endast 179,50kr! :D

Sen åkte vi till johan och bytte bil sen in till stan för att käka på BK's, det tog 100år att få maten för det var någon ny som jobbade som inte kunde med fritösen så det pep jätte mycket hahah! Och inne på BK's så kladdar Johan ner sig, funderar på om Johan kanske behöver en haklapp haha!

Efter maten åkte vi ut till Viktor i Vivalla och hälsade på en sväng efter det ut till Johan igen så att han kunde byta tröja sen ut till Fjugesta där vi handlade tvättservetter på ICA haha!

Sen hem till sessan igen!

Roxanna, din mamma älskar dig mest utav precis ALLTING! <3

Min prinsessa

Idag så har pappa Matias våran lilla prinsessa.

Han hämtade henne nyligen och dom skulle iväg och bada skulle jag tro då han bad mig stoppa ner handduk till henne. Han ska ha henne till ikväll så mamma kunde åka iväg till Marieberg och handla lite med Johan och Veronica.

Sen ska vi väl försöka planera lite in för helgen då det blir en tvådagars eftersom Veronica fyller år på fredag, wiiiihooo :) och på lördag är det crusing i den här lilla staden och det gillar vi starkt! :)

Så Johan och Veronica är påväg hit för att hämta mig.

Nej om jag kanske skulle gå och sociala mig lite med Sanna och lilleman :)


Natten.

Inatt, så var det likadant igen. Hon vaknade vid tio igår kväll och var vaken till två, halv tre inatt. Men under tiden roade vi oss med att kolla på Pippi Långstrump.

Pippi var väldigt uppskattat och Roxanna skrattade typ hela tiden och ropade PI, PI :). Hon tyckte att Pippi var lite knäpp. Sen så hittade hon en liten gosedjurshund som jag fick utav min mor när min mormor gick bort för 7år sedan och den gosade hon med hela natten. :)

Men som vanligt så är det upp klockan sju som gäller nästkommande morgon, vilket inte är lika roligt men pappa Matias ska ha henne en stund sen och jag ska ta en kopp kaffe med Veronica :).

Jag fick mina arbetstider för nästa vecka också, eller ja jag fick reda på de olika passens tider för vi får välja pass själva.

Måndag
MÖTE! 10.00
10.30 – 15.30                     
15.30 – 20.30                    

Tisdag

10.00 – 16.00

16.00 – 20.00

 

Onsdag, torsdag, fredag:

10.00 – 16.00

20.00 – 02.00

 

Lördag

10.00 – 16.00

20.00 -  02.00

24.00 – 04.00

 

Söndag

10.00 – 14.00

Så ska ta och fundera lite, åker ju söndagkväll/måndagmorgon! :)

Nej nu är det dags att gå ner och ge den lilla damen lite frukost. :)

Skrik om nätterna

Roxanna somnar i sin säng, varje kväll.
Hon sover oftast hela nätter i sin säng.

Tills för några dagar sedan då hon började vakna vid tio/elva tiden på kvällen trots att hon inte sovit middag eller fast hon hade sovit middag.

Hon sätter sig upp i sängen och gallskriker tills jag kommer och plockar upp henne, då skriker hon en liten stund och lägger sitt huvud mot min axel och drar efter andan som man brukar göra efter man har gråtit massor sen antingen så somnar hon om eller så är hon vaken.

Om hon somnar om och jag provar att lägga tillbaks henne i sängen så vaknar hon och gallskriker igen. Och om hon fortsätter att vara vaken så ska hon somna i min famn och sova nära mig hela natten och gärna ligga och kramas.

Det börjar faktiskt tära på mina krafter, det är inte roligt att vara vaken halva nätterna plus HELA dagarna. :(

Någon som vet vad det kanske kan vara?
En teori jag har är att hon kanske drömmer mardrömmar och att hon inte vill ligga i sin säng just pågrund utav detta och söker närheten för att känna sig extra trygg.

En annan teori är att hon kanske håller på att få fler tänder för att hon vänder på nappen och tuggar på den istället för att ha den rätt och suga på den.


Konstig dröm

Jo, idag så sov jag middag tillsammans med Roxanna, vilket jag brukar göra när jag är ledig massa mysigt är det!

Men iaf så drömde jag en JÄTTE äcklig dröm. Jag, min storebror (Marcus), min lillasyster (Caroliné), mamma, mammas pojkvän och Patrik (En kompis till Marcus) Satt i mammas pojkväns impala -63:a (?) iaf en cabroliet. Marcus körde bredvid honom satt mammas pojkvän och jämte honom satt såklart mamma, jag satt bakom Marcus, Patrik bredvid mig och Caroliné bredvid Patrik.

Vi var någonstans, jag vet inte vart men min lillasyster blev skjuten, givetvis tog vi oss till närmsta sjukhus där de hjälpte Caroliné och när vi var påväg hem igen så skjuter de på oss igen men den här gången träffas jag i armen, benet och i halsen, Patrik blev träffad i bröstet. Det sista innan jag vaknar var att jag satt och skulle knacka på Marcus axel för att han skulle se vad som hade hänt, hela min arm var bortdomnad och det kändes som om jag skulle dö. HUR LÄSKIGT SOM HELST! :o

Jag var faktiskt lite rädd när jag vaknade :(.