Utvecklingssamtal

Ja idag var jag och Matias på Roxannas allra första utvecklingssamtal.

Mina förväntningar inför samtalet var väl att vi skulle få massa skäll för att vi brukar komma lite sent till frukosten speciellt om det är pappa som ska lämna, jag kan också vara sen ibland men det är faktiskt inte lika ofta. Sen trodde jag att hon hade hittat på fysjuttons massa hyss, inte lyssnade på dagisfröknarna osv.

MEN

Det gick faktiskt relativt bra, hon hade inte gjort så mycket hyss mer än vad de redan berättat typ som att riva ner alla jackorna i kapprummet när fröken vänder ryggen till osv. Men vi har en skotokig liten dam för hon brukar sätta sig vid skostället och prova alla skor.

Vi fick en tillsägelse att vi måste försöka komma i tid till frukosten 08.00 om inte så ska vi ringa och säga att vi kommer lite sent så det finns frukost kvar till henne eller så ska vi ge henne frukost hemma.

Sen ska det bli nedskärningar på dagis så det blir en tjänst mindre och 3-5åringarna ska flyttas på, om jag förstod allt rätt (?) Det drabbar visserligen inte Roxanna eftersom hon blir 2 i slutet av hösten/början på vintern. Dom blir 10-12 barn kvar + inskolningarna som kommer att vara i höst.

Hon är mestadels glad och är duktig på att säga ifrån om det är någonting hon inte vill, pratar mycket, är matglad, duktig på att sova, hon brukar ta nappen/filten och lägga sig på sin madrass och dra filten över huvudet och sova. Hon leker med barnen på dagis osv.

Men någonting som kanske inte är fullt så bra är hennes balans, hon brukar tappa balansen emellanåt och falla i backen men hon tar sig upp lika fort som hon har hamnat på backen. Balansen kan mycket möjligen ha med hennes hörselskada på vänster öra att göra så det ska tas upp på hörselkontrollen vi ska på den 10maj. Lite tråkigt om hon en dag faller och gör sig riktigt illa :(.

Jag tycker att mötet gick bra! (:

Kommentarer
Postat av: Kela

Lucas hade också en sån där period när han trillade massa, faktiskt när han var runt 18 månader :) Dom på bvc trodde det berodde på att hans fötter växte, kanske är samma med Roxanna? :)

2010-04-23 @ 10:36:14
URL: http://xkela.blogg.se/
Postat av: Mahlin

Svar till Kela: Okej okej :) Jo det är nog möjligt men eftersom balansen sitter bakom hörsel grejset så kan det ju vara det också. Men kan fråga på bvc för vi ska dit om ca. 2 veckor på 18månaders kontroll (:.

2010-04-23 @ 10:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback